Уеб сайт: http://www.balpex.eu/

Balkan Property ExhibitionBalPEx – е най-голямото изложение за недвижими имоти на Балканите. Всяка година в BalPEc участват над 130 изложители –  строителни предприемачи, инвеститори и агенции за недвижими имоти, банки и кредитни посредници, доставчици на материали и услуги за индустрията. Крайните клиенти – купувачи на домове и ваканционни имоти, имат възможността за директен контакт с предлагане от страната и чужбина. За улеснение на потребителите се предлагат и различни финансови пакети и възможности за кредитиране от най-големите финансови институции в страната.

www.balpex.eu

Организаторите на BalPEx провеждат конференция за недвижими имоти – BalREc Balkan Real Estate Conference. Представители на големи предприемачи, строители, както и водещи консултанти обсъждат основните проблеми пред пазара на недвижими имоти в България и региона, като крайната цел е да очертаят основните тенденции на пазара на имоти и да изведат параметрите на успеха.

www.balrec.eu

В отговор на променения инвестиционен климат в България и света поради настъпилата финансова криза, BalREc организира две антикризисни конференции от началото на 2009. Участниците на конференцията BalREAct се обединиха около мнението, че ясните правила и прогнозируемата среда на работа биха помогнали на работата на бизнеса в условията на развиващата се икономическа криза. Оформи се програма от конкретни спешни мерки, изисквани от държавата за насърчаване на инвестициите.

Телефон: +359 2 958 8855

Факс: +359 2 958 8558

Е-майл: office@balpex.eu

Уеб сайт: http://www.balpex.eu/

Вашият коментар