DSC02501 DSC02504 DSC02526

На 14 декември 2016г. се проведе традиционния Коледен коктейл на БГФМА. Събитието събра членове на Асоциацията, фасилити мениджмънт специалисти, представители на държавни и неправителствени организации, медии.

Горан Миланов поздрави гостите с добре дошли и направи кратък обзор на изтеклата 2016г. „След задълбочено обсъждане и интензивни дебати, бордът на EURO FM взе решение Европейската Фасилити Мениджмънт Конференция (EFMC) през 2018 г. да бъде проведена в София. Събитието ще се състои по време на българското председателство на Съвета на Европейския съюз“, добави Миланов.

„След 21 години провеждане на това значимо европейско събитие за фасилити мениджмънта, за първи път столица на източноевропейска държава бе избрана за домакин на Европейската Фасилити Мениджмънт Конференция. Това е поредното признание за развитието на фасилити мениджмънт индустрията в България и в частност за Българската Фасилити Мениджмънт Асоциация”, продължи Горан Миланов.

На събитието за първи път бе връчена и награда за журналистически принос към развитието на фасилити мениджмънт индустрията в България. Специално избрана Комисия в състав: Иван Велков- председател, Кирил Илиев- член и Валери Левиев- член, взеха решение призът за 2016 година да отиде при Градът Медиа Груп. Наградата бе връчена от Иван Велков с пожелание все повече медии да отразяват и допринасят за развитието на ФМ индустрията в България.

Снимки от събитието може да намерите на:

Снимки от Коледен коктейл на БГФМА