IMG_8512IMG_8437

IMG_8497IMG_8556

Българската Фасилити Мениджмънт Асоциация (БГФМА) отбеляза вчера своята десета годишнина на специално организирано събитие, на което присъстваха Управителният съвет на Асоциацията, членовете й, партньорски организации, медии, колеги и приятели. Поздравителни адреси и поздравления до БГФМА изпратиха от Българска стопанска камара, Национално сдружение Недвижими имоти,  Асоциация на индустриалния капитал в България, Международната федерация за недвижими имоти – FIABCI и Асоциацията на собствениците на бизнес сгради в България.

По време на официалната част, Иван Велков, председател на УС на БГФМА, поздрави гостите с годишнината на Асоциацията и връчи награди за изключителен принос в развитието на БГФМА и ФМ индустрията в България на всички председатели, ръководили Асоциацията през тези 10 години от създаването й до ден днешен. С почетни грамоти бяха отличени и представителите на медиите, с които БГФМА е работила успешно през годините. Сред наградените за журналистически принос в развитието на ФМ индустрията бяха: Investor Media Group (investor.bg, Bulgaria ON AIR и Bloomberg TV Bulgaria), Икономедиа (в. Капитал и в. Дневник), ГРАДЪТ Медиа Груп, Агенция Монитор, ТВ Европа, списание ENTERPRISE и списание Фасилитис.

„БГФМА е една от най-динамично и успешно развиващите се секторни Асоциации както в България, така и в региона”, каза Иван Велков, председател на УС на БГФМА. „Изключително сме мотивирани и щастливи, че членовете и партньорските ни организации с всяка година се увеличават. Това ни дава самочувствие и увереност да работим все по-методично както за развитието и качеството на средата, така и за създаване на модерна и функционираща нормативна уредба, която да интегрира възможните технологични, eкологични и социално отговорни решения, насочени изцяло към подобряване качеството на живот в нашите организации, сгради, домове и градове”, допълни г-н Велков.

Събитието бе любезно подкрепено от компанията Essity и нейната глобална марка Tork, която тази година празнува 50 години. Tork е партньор за клиенти в повече от 90 държави. Марката предлага професионални хигиенни продукти и услуги на клиенти като ресторанти, здравни заведения, офиси, училища и индустрии.

Снимков материал от събитието е наличен тук.