На 20 и 21 октомври 2016 г. в София, за 11-та поредна година, Фасилити Мениджмънт Консултинг, сп. Фасилитис (publics.bg), и Българска фасилити мениджмънт асоциация, ще съберат на едно място български и европейски професионалисти в сферата на фасилити мениджмънта.


Тази година основните акценти на събитието ще бъдат:
• Развитие на пазара на ФМ в Централна и Източна Европа
• Глобализация
• Дигитализация
• Тенденции и иновации в техническия ФМ


Конференцията ще допринесе за увеличаване на знанията във всички области на фасилити мениджмънта и, както през изминалите години, очакваме лектори и гости от цяла Европа.


Участниците в конференцията ще имат възможност да присъстват и на галавечерята – коктейл, която по традиция ще се проведе в края на първия ден на конференцията. За тези, които искат да разширят бизнес контактите си, конференцията предлага платформа за бизнес срещи с останалите делегати, лектори и др.

ОФИЦИАЛЕН ПАРТНЬОР

Българска Фасилити Мениджмънт Асоциация е традиционен партньор на конференцията. По време на събитието ще имате възможност да чуете презентации на членове на асоциацията, както и да разберете повече за самата асоциация и възможностите, които тя предоставя на своите членове.

В края на първия ден на конференцията, БГФМА ще проведе обучение по стандарт EN 15221. За повече информация тук.

За регистрация, партньорство и повече информация относно програмата и лекторите, моля посетете http://fmc.bg/fmconference/