Defma_Invitation_820x462_03

Българската фасилити мениджмънт асоциация и Катедра „Недвижима собственост“ при УНСС Ви канят на информационно събитие за представяне на безплатен, широкодостъпен онлайн курс, разработен по финансирания по програма Еразъм+ KA202, проект ДЕФМА – Дигитални умения, свързани с околната среда и приложими във фасилити мениджмънта. Събитието ще се проведе на 21 февруари 2019г ., четвъртък, от 12:00 ч. в зала „Научни съвети“, ет. 2, УНСС.

Обучителните материали и ресурси, залегнали в широкодостъпния безплатен онлайн курс, разработен по проекта ДЕФМА, адресират необходимостта на фасилити мениджърите от  дигитални и „зелени“ умения, за да се увеличи тяхната работна заетост и да могат да се справят с новите изисквания за сгради и съоръжения в ЕС.

Широкодостъпният онлайн безплатен курс е насочен, както към действащи специалисти от бранша, които искат да надградят своите познания и да обменят опит с други колеги, така и към студенти и хора, които желаят да навлязат в сферата на ФМ.

В рамките на информационното събитие Тошо Киров, член на БГФМА и екперт по проекта, заедно с Деница Илиева, Изпълнителен директор на БГФМА и координатор по проекта, ще представят подробно онлайн курса и ползите от него. Ще бъдат проведени безплатни лекции от Арх. Весела Вълчева-Макгий, Председател на Българския съвет за устойчиво развитие, на тема Сертифициране на „зелени“ сгради и от Димитър Георгиев, член на УС на БГФМА, на тема „Решения за енергиен мениджмънт“. Събитието ще завърши с дискусионни уъркшопове с водещи Тошо Киров и Деница Илиева.

ПРОГРАМА

12:00ч. Добре дошли

Доц. Георги Забунов, Ръководител катедра „Недвижима собственост“ при УНСС

Иван Велков, Председател на УС на БГФМА

 

Модератор: Тошо Киров, член на БГФМА и експерт по проект ДЕФМА

 

12:30ч.-12:50ч. „Проект ДЕФМА и разработен от него безплатен, широкодостъпен онлайн курс за подобряване „зелените“ умения на фасилити мениджърите“ –  Деница Илиева, Изпълнителен директор на БГФМА и координатор по проект ДЕФМА

12:50ч.-13:00ч. Представяне на Български съвет за устойчиво развитие – арх. Весела Вълчева-Макгий, Председател на БСУР

 

13:00ч.-13:20ч кафе-пауза

 

Зала „Научни съвети“, ет. 2

13:30ч.-15.00ч. Уоркшоп с водещ Тошо Киров

Презентация на арх. Весела Вълчева – Макгий на тема „Сертифициране на зелени сгради“

Дискусия с участниците

 

Конферентна зала, ет. 1

13:30ч.-15:00ч. Уоркшоп с водещ Деница Илиева

Презентация на Димитър Георгиев, член на УС на БГФМА, на тема „Решения за енергиен мениджмънт“

Дискусия с участниците

 

Очакваме Ви!

Моля да потвърдите Вашето участие до 19.02.2019 г. на dilieva@bgfma.bg

 

*Предоставената информация изразява само вижданията на автора и нито Европейският съюз, нито програма Еразъм+ могат да бъдат държани отговорни за начина, по който тя би могла да бъде използвана.