Партньорите ни от списание Ентърпрайс заедно с Contro и с подкрепата на Българска фасилити мениджмънт асоциация (БГФМА), организират уебинар на тема: „Дигитализиране контрола и управлението на договори“. Събитието ще се проведе онлайн на 20 април от 10:30ч до 12:00ч чрез платформата ZOOM.

Предварителната програма и лекторите може да видите тук.

 

 

Регистрирай се безплатно

 

Използвате ли ефективни решения и иновации, за да управлявате договорите си ползотворно?

 

Ръчното управление на договори, освен ако не се касае за еднотипни договори, е времеемко и може да струва скъпо, поради елементарни пропуски. Тук дигитализацията ви идва на помощ, така че да замените процесите на хартия, да имате лесен достъп до информация и да автоматизирате всички стъпки.

Ако искате да разберете какви са съвременните аспекти в дигиталното управление на договори, да научите повече за стандартите за управление на фасилити мениджмънт договори, както и за софтуера за управление на договори, този уебинар е точно за вас.

По време на уебинара ще научите:

-Защо е важна дигитализацията при организирането и управлението на договорния процес, както и изпълнението на договорите?

-Какви са предимствата на системите за управление на договори и как биха могли да се внедрят във вашия бизнес модел и бизнес процеси?

-Какви функционалности да търсите в софтуера за управление на договорите?

-Как да се справите със сигурността?

-Как се управляват фасилити мениджмънт договори?

Участието в уебинара е БЕЗПЛАТНО, но местата са ограничени и се изисква задължителна регистрация!

След попълване на регистрационната форма, ще получите имейл с потвърждение и линк за достъп до уебинара. Webinar-а ще се проведе, чрез платформата Zoom.

Уебинарът се осъществява с подкрепата на:

 

 

Официален партньор: