Наближава най-значимото събитие за фасилити мениджмънт в Европа за тази година – Европейската фасилити мениджмънт конференция, EFMC’2018. Конференцията се провежда под егидата на EuroFM и събира ФМ специалисти от цяла Европа, предоставяйки неповторима възможност за споделяне на опит и създаване на мрежа от професиоаналисти.

От името на организаторите, EuroFM и CIFMERS Global, и домакините от БГФМА, имаме удоволствието да Ви поканим да станете част от 26-то издание на EFMC, от 5 до 8 юни, в София Ивент Център. Програмата на конференцията, достъпна вече и на български език, може да следите онлайн на следния линк:

http://www.cifmers.com/efmc2018/EFMC2018-PROGRAM_BG.pdf

Любезно напомняме, че само членовете на БГФМА могат да се възползват от преференциална такса за регистрация в размер на 250 €. Допълнителна информация и заявка за регистрации може да направите на e-mail: dilieva@bgfma.bg.

Детайли за Спонсорската програма може да намерите тук.

Сайт на събитието: EFMC’2018 Sofia

Членовете на БГФМА могат да се възползват от специална такса за участие в размер на 250€.  За детайли и регистрация, моля, свържете се с Деница Илиева на e-mail: dilieva@bgfma.bg или на тел: 0899947041.