ПОКАНА

ЗА УЧАСТИЕ В СЕМИНАР

 Българската Фасилити Мениджмънт Асоциация, БГФМА, организира семинар на тема:

Evolution from Traditional Services Provision to FM models

(Еволюция от традиционно предоставяне на услуги към съвременните фасилити мениджмънт модели),

който ще се проведе на 15 март 2018г. от 9ч, зала Г3, Интерпред СТЦ София (София, бул. Драган Цанков 36А)

Ще бъдат разгледани разликите между традиционното предоставяне на услуги и модерните модели на фасилити мениджмънт. Темата ще включва представяне на основните насоки на двете професионални практики, така че ясно да бъдат разбрани разликите. Ще бъдат посочени ключовите моменти в еволюцията, както и ползите от имплементиране на най-подходящия модел в различни ситуации. Всеки от участниците ще има възможност да се самооцени и така да получи представа, къде се намира в процеса на потенциалното трансформиране и преход.

Лектор на семинара ще бъде Дейвид Мартинез, посланик на добра воля на EUROFM

David-Martinez

Дейвид Мартинез е един от първите посланици на добра воля на EUROFM. Той е директор на CIFMERS Global, притежава магистърска и докторска степен по Управление на сградeн фонд от IESD, и PDG от IESE Business school.  Дейвид има повече от 20 години опит като консултант, изследовател и преподавател, ръководил е стратегически ФМ проекти за едни от най-големите меджународни корпорации. Провел е лекции в 18 университета, на територията на 9 държави и е публикувал повече от 100 статии и доклади на тема фасилити мениджмънт.

Д-р Мартинез е известен преподавател, лектор и участва активно в събития на 5 континента. Акредитиран експерт в процеса на стандартизиране на проекти по европейските и международни стандарти (CEN и ISO) за асет и фасилити мениджмънт. Бил е член на Борда на EUROFM и попечител на Международната ФМ Фондация (IFMA Foundation). Дейвид е член и съветник на редакциите на няколко организации и специализирани ФМ издания. CEO  и директор на международната компания FMHOUSE, водеща в стратегическото ФМ консултиране и проучвания в Европа, Близкия изток и Африка, както и в Латинска Америка.

 

 Работен език на семинара: английски език

Такса за участие: 150 евро

За членове на БГФМА- 50% отстъпка.

*Посочените цени са с ДДС 

 Срок за регистрация: 9 март 2018г. на е-mail: dilieva@bgfma.bg