Tishman International спечели отличие в конкурса за най-зелена компания за 2012 г. в България. Категорията, в която компанията получи наградата е „Строителство и недвижими имоти”. Това е приз за цялостната политика, която Tishman International прилага при изграждането и управлението на бизнес комплекс Sofia Airport Center, информират от компанията.

Алън Д. Леви, президент на  Tishman International прие отличието по време на официалната церемония на конкурса, организиран от B2B медия. 

 „Инвестициите на Tishman International са устойчиви. Те се строят и управляват с визията за бъдещите поколения, които ще наследят, това което създаваме днес. Всички наши служители имат ключови роли в глобалната ни политика, особено по отношение на околната среда. Горди сме, че всички ние разпознаваме зелената идея като важен елемент от корпоративната култура, но също така, като напълно нормален и нужен елемент на поведението ни, като членове на обществото”, каза Алан Леви.

 Проектът на Tishman – Sofia Airport Center е разпознаван като един от най-добрите устойчиви бизнес паркове не само в България, но и за региона. През месец април т.г. Sofia Airport Center спечели престижната награда Prix d’Excellence Awards – България 2013 от Международната федерация по недвижими имоти (FIABCI). Бизнес комплексът беше отличен и от международния конкурс за зелено и устойчиво строителство в Централна и Източна Европа – SEE Green Building Awards през м. май.

За повече информация:  http://stroimedia.bg/news/index.pcgi?material_id=8898

Вашият коментар